Osnovna delatnost "Interfasta" je 4321 - Postavljanje električnih instalacija, što obuhvata postavljanje instalacija

Više o delatnosti

"Interfast" je obavio elektroradove na preko hiljadu objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Više o referencama

Kompanija "Interfast" d.o.o. osnovana je 1993. godine i bavi se projektovanjem i izvođenjem elektroradova u građevinarstvu

Više o nama

Interfast direkcija:
Ovčanski put 32
11212, Ovča, Beograd, Srbija
Tel: +381 11 2452 810

Svi kontakt podaci

Strategija kompanije

Misija

Pružanje sveobuhvatnih usluga za projekte u oblasti elektroradova u građevinarstvu, u svim fazama posla - od početnih skica projekta do servisa elektroinstalacija i opreme u izvedenim objektima. Razumevanjem potreba i očekivanja klijenata, uz savestan izbor dobavljača i partnera, kao i posvećenost visokom kvalitetu izvedenih radova, stičemo preporuke za nove poslove.

Vizija

Da postanemo jedan od lidera u oblasti elektroradova u građevinarstvu, u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana, uz stalno praćenje novih tehnologija, najbolje svetske prakse i potreba tržišta i klijenata. Da budemo kompanija koja će postavljati nove standarde kvaliteta, poslovnosti i uspeha.

Poslovna politika

Realizacija zahtevnih projekata za naše klijente nameće stalnu brigu o poštovanju najviših standarda u poslovanju, kao što su sistemi menadžmenta kvalitetom (QMS), upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) i upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OHSAS).

Dobri poslovni odnosi počivaju na poštovanju zadatih rokova, korišćenju kvalitetnih materijala i garanciji za izvedene radove.

Visoka stručnost zaposlenih i tehnička opremljenost kompanije, uz više od dve decenije iskustva na prestižnim projektima za značajne klijente, čine da je "Interfast" konkurentan i pouzdan partner.